Nog maar enkele weken geleden heeft u kunnen genieten van een geweldig PROMS-concert in de theaterzaal van Myllesweerd in Mill. Het publiek was verbaasd over een complete muzikale amusementsavond, u aangeboden door uw eigen, Millse harmonie.

We bedanken dan ook nogmaals het enthousiaste publiek en uiteraard alle sponsoren, muzikanten, zangers, danseressen en vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt.

Leden van de harmonie zijn ondertussen al weer druk bezig met de organisatie van het volgende muzikale project; een reünie-concert. Ook zal er een tentoonstelling worden gehouden over 80 jaar harmonie in Mill. Hebt u nog oude foto’s voor deze tentoonstelling? Dan horen wij graag van u.

Voor het reünie-concert worden met name alle oud-leden uitgenodigd, maar ook andere muzikanten zijn van harte welkom.

Het is de bedoeling dat alle gastmuzikanten een aantal repetities meespelen met de harmonie, om op 18 november, om 20.00 uur in Myllesweerd een reünie-concert te kunnen geven.

Hebt u geen instrument meer? Geen probleem, de harmonie zorgt voor een vervangend exemplaar, zodat u uw oude hobby weer op kunt pakken om mee te doen aan dit project.

Gastmuzikanten kunnen allemaal één muziekstuk dat zij graag met de harmonie zouden willen spelen opgeven, zodat we een repertoire kunnen samenstellen voor het concert.

Hebt u interesse om mee te spelen tijdens dit concert of heeft u nog oude foto’s in uw bezit voor de tentoonstelling? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met u op. Bellen kan ook: 0485 - 45 13 62 (René Schipperheijn)

Reünie-concert Muziekvereniging St. Willibrord
Zaterdag 18 november, 20.00 uur, Myllesweerd