Onlangs heeft BOOL de biljartcompetitie van 2023-2024 afgesloten met wedstrijden van poule a tegen poule b. De wedstrijden werden gehouden in De Wis in Langenboom op 2 biljarttafels. 

We begonnen om 18.30 uur en waren om 22.50 uur klaar met de wedstrijden Het was gezellig druk met zoveel biljartliefhebbers in de zaal. De catering was goed verzorgd door de vrijwilligers van De Wis. Gied, Herman, Constant en Annie. Hierbij willen we ook speciaal Carla bedanken voor de warme hapjes. 

Als winnaar van de gehele competitie is dit jaar geworden Wil Frenken. In de eindstrijd won Wil Frenken, de winnaar van poule a van Wiel van der Linden, de winnaar van poule b. Ook vermeld mag worden de hoogste serie in de competitie van poule a is 17 caramboles. En voor poule b 20 caramboles. 

Wil Frenken mocht daarna de wisselbeker in ontvangst nemen. 

Als er nu nog senioren zijn die een activiteit zoeken in de vrije tijd kan men zich altijd aanmelden bij BOOL .Voor volgend seizoen hebben we ruimte voor 2 nieuwe spelers voor de dinsdagmiddag. Er kunnen maximaal 40 mensen deelnemen aan de competitie. 

Veel plezier,
Namens BOOL
Johan Bardoel