Er staan nog enkele toernooien op de rol. Op donderdag 18 mei staat het Buitentoernooi gepland. Op maandag 5 juni het Ouder-Kindtoernooi en op zaterdag 17 juni het Leuken-Meertoernooi. Er zullen weer veel Apolloleden mee doen aan de diverse toernooien.

Het Buitentoernooi vindt plaats in het Landschapspark. Het komt i.p.v. de laatste binnentraining van het seizoen. Samenkomst is rond 19.30 en om 20.00 uur wordt er met de wedstrijden begonnen. I.v.m. de organisatie vooraf aanmelden bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vernoem daarbij je naam en uit welk team je komt. Later aanhaken kan, maar betekent dat je soms even moet wachten om mee te spelen. Ook outsiders, die belangstelling hebben voor volleybal, zijn welkom. Wel even van te voren (laten) opgeven. Ben er donderdag 18 mei ook bij!

Het Ouder-Kindtoernooi wordt georganiseerd door de jeugdcommissie. Ouders en jeugdleden krijgen hiervoor tijdig ’n uitnodiging. Het speelt zich af in sporthal de Looierij (Tweede Pinksterdag 5 juni) en begint na ’n gezamenlijk ontbijt. Toeschouwers zijn van harte welkom.

Het LeukenMeer Beachtoernooi wordt gehouden op zaterdag 17 juni op de Graspeel te Zeeland. Deelname is mogelijk vanaf 14 jaar, met uitzondering van de meisjes C. Vanaf 10.00 uur dien je aanwezig te zijn op Graspeel 20 te Zeeland. In ‘n reeds eerder verstuurd overzicht is alle benodigde informatie te vinden. Aanmelden graag tijdig en wel op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De namen van deelnemers, partners en kinderen voluit vermelden. Tevens kenbaar maken wie er wel en niet aan het toernooi deelnemen.

Nadien wordt er nog ‘doorgetraind’ bij Henrie Thoonen en Els Beelen. De recreanten horen wel wanneer en waar. In ieder geval veel plezier gewenst met deze leuke sport en... meld je tijdig aan.