SES heeft de gemeentelijke derby tegen Juliana Mill met 0-1 verloren. In een gelijk opgaande strijd waren de Millenaren SES toch te slim af. Na 40 minuten spelen was het Tom Heerbaart die de beslissende goal maakte.

De derby SES-Juliana Mill is zoals altijd een beladen wedstrijd. Dat komt het voetbal vaak niet ten goede, zo ook vandaag. De kansen in de eerste helft waren spaarzaam. Vanuit Langenboomse zijde waren het Gijs Bens en Melvin van den Elzen die speldenprikjes uitdeelden, maar tot een grote mogelijkheid leidde dit niet. Tot kort voor rust Tom Heerbaart Juliana Mill uit het niets op voorsprong schoot: van afstand verschalkte hij SES-doelman Tijn Verstegen.

In de tweede helft probeerde SES aan te zetten, maar het kon niets terugdoen. Juliana Mill trok de overwinning over de streep en wist zich op deze manier veilig te spelen. De grote winst van deze middag: volgend jaar een nieuwe derby SES-Juliana Mill.

SES - Juliana Mill: 0-1

38. Heerbaart 0-1
Scheidsrechter: Van Munster