Op 4 augustus werd Trudy Rossen 80 jaar en dit gaat zij samen met familie en vrienden dit weekend vieren. De buufjes vroegen het eerste Weekboeket van dit nieuwe seizoen voor haar aan.

Zij schreven: “Wij zijn al jaren bevriend met haar en willen haar met dit Weekboeket verrassen. Trudy heeft jaren in "in het Broek" gewoond in Sint Hubert. Sinds een paar jaar woont ze in Park Hoogstraten in Mill, waar ze heel fijn woont. We kletsen regelmatig met elkaar en willen haar met dit Weekboeket een keer in het zonnetje zetten en feliciteren met haar 80e verjaardag. Ze is gewoon een heel zelfstandige, aardige en gezellige vrouw.”

Al 17 seizoenen laten we elke week ergens in Langenboom, Mill, Sint Hubert of Wilbertoord een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.