Internetbureau Wux, gevestigd in Cuijk, heeft per 1 juli de activiteiten van Compubase overgenomen. Deze overname markeert een nieuwe fase in de dienstverlening aan de klanten van Compubase.

Joep Hendrix, voormalig eigenaar van Compubase, geeft aan: "Na de overdracht zal ik niet meer actief betrokken zijn bij Compubase en me volledig richten op de verzuimsoftware van ons andere bedrijf, Compucase. Achter de schermen blijf ik betrokken om een warme overdracht te garanderen. Ik heb er vertrouwen in dat deze overgang onder leiding van Wux een positieve stap voorwaarts zal zijn voor alle betrokkenen."

Wux is een gerenommeerd internetbureau, opgericht in Langenboom, jaren actief in Mill en sinds vier jaar gevestigd in Cuijk. Het bureau staat bekend om hun klantvriendelijke aanpak en expertise op het gebied van webdevelopment, applicatieontwikkeling en marketing. "Wij zijn verheugd om de werkzaamheden van Compubase voort te zetten en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking met zowel bestaande als nieuwe klanten," aldus Yannick Vendelmans, mede-eigenaar van Wux.

Voor de huidige klanten van CompuBase verandert er weinig. Yannick Vendelmans wordt het nieuwe aanspreekpunt voor veranderingen en vernieuwing van websites.

"Ik wil alle klanten bedanken voor de fijne samenwerking van de afgelopen jaren. We hebben altijd met veel plezier ondersteund bij online activiteiten. Ik ben ervan overtuigd dat Wux de goede relatie zal voortzetten en dezelfde kwaliteit dienstverlening zal bieden. Dank voor het vertrouwen in CompuBase en ik wens iedereen alle succes in de toekomst." aldus Joep Hendrix.