De titel van het boek is “Het Mills Kroegenboek; van herbergen tot cafe’s. Helaas zijn er de laatste jaren meerdere cafés gesloten en verdwijnt de geschiedenis van deze markante panden in de vergetelheid.

Myllesheem vond dat het tijd werd om de historie van de kroegen en cafe’s die er in Mill zijn geweest vanaf plm. 1800 uit te zoeken en voor het nageslacht vast te leggen.

Medio november 2024 zal het boek met ongeveer 200 pagina’s aan foto’s en informatie verkrijgbaar zijn.

Er zijn 2 manieren om het boek te verkrijgen:

  1. Bij vóórintekening tot 1 november is het boek te koop voor een bedrag ad € 25,00 Met een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan de bestelling worden geplaatst. Vermeld svp naam, adres en telefoonnummer in de mail en maak € 25,00 over op NL69Rabo 0134323637 tnv stichting Myllesheem onder vermelding van “koop kroegenboek”
  2. In de losse verkoop vanaf 1 november zal het boek €30,00 per stuk kosten. Het is dan te koop in de heemkamer van Myllesheem in de kelder van Myllesweerd. Eventuele andere verkooppunten worden nog bekend gemaakt.

Wij denken dat dit boek er mede toe zal bijdragen dat een stukje geschiedenis van Mill niet in de vergetelheid zal raken en bevelen het u van harte aan.

Heemkundekring Stichting Myllesheem