Ruslan Almaszada is afkomstig uit Azerbeidzjan, geboren in 1983 en woont op de Havikstraat in Mill. Als politiek vluchteling kwam hij door gevechten en militaire provocaties in zijn thuisland vijf jaar geleden met zijn vrouw naar Nederland en kreeg na jaren wachten de verblijfstatus zodat hij hier mag blijven. Inmiddels is het gezin uitgebreid met de komst van een zoon.

Direct na het betrekken van zijn woning in Mill was zijn doel zo snel mogelijk te gaan werken. Hij was voorheen namelijk werkzaam met zijn bouwbedrijf in de bouw in Azerbeidzjan. Hier had hij ervaring opgedaan in de bouw van huizen maar zijn hart lag vooral bij het afwerken van huizen. Hierbij is speciaal stucwerk met ingebouwde verlichting lijsten en met patronen ingelegde parketvloeren een belangrijk onderdeel geweest. Dit lijkt in Nederland minder populair maar getuigd wel van groot vakmanschap. 

Ruslan heeft al vanaf het eerste moment dat hij in Mill kwam wonen de motivatie om zo snel mogelijk uit de uitkering te geraken. Al tijdens zijn inburgering was hij daarom al actief. Hij legde zonnepanelen, bouwde airco’s in en ging ook werken bij van der Horst aannemers. Hier ontdekte hij dat dit precies was wat hij ook graag wil, in de bouwwereld werken. Hij kwam zelfstandig werkende bouwvakkers tegen en kreeg al snel het idee om ook hier in Nederland als zelfstandige te gaan werken. In zijn geboorteland had hij immers ook een bouwbedrijf. 

Ruslan heeft daarom dit jaar op 1 april zijn klusbedrijf gestart met de naam RABrabant. Dit is een afleiding van de eerste letter van zijn voor- en achternaam en toont zijn betrokkenheid met de regio Noord Brabant. Het bouwen van een compleet huis is niet wat Ruslan ambieert maar hij voert vooral alle klussen uit die met de afbouw of renovatie van woningen te maken hebben. Zowel binnenshuis als buitenshuis kun je Ruslan inzetten om professioneel en betaalbaar je dromen te realiseren. Of het nu om het aftimmeren van je overstek gaat of als er gestukadoord moet worden. Wil je een planken-, laminaat- of parketvloer of moet er timmer- of tegelwerk uitgevoerd worden? Het maakt niet uit Ruslan is bereid samen met je alle mogelijkheden te bespreken.

Het enige wat Ruslan soms nog lastig vind is de communicatie, Nederlands is een moeilijke taal en door zijn grote motivatie om vooral te willen gaan werken is zijn taalontwikkeling niet altijd op de eerste plaats gekomen. Gelukkig wordt hij goed geholpen en vertrouwd hij op de wil van beide partijen om met de juiste intentie samen te werken. Zijn motto is om betaalbaar en betrouwbaar uw klussen te realiseren.

Bent u ook geïnspireerd door de motivatie van Ruslan die zijn eigen bestaan wil opbouwen en niet van een uitkering afhankelijk wil zijn? Ruslan begroet u graag als zijn klant! Kijk op www.rabrabant.nl of maak een afspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 06-432 932 62.