De Visscher Visspecialiteiten is al jaren een vertrouwd adres in Oss en omstreken voor de lekkerste visspecialiteiten, salades, verse en gebakken vis.

Om nu nog meer mensen te laten profiteren van al die heerlijkheden zijn zij een samenwerking gestart met Jumbo Versantvoort aan het marktplein in Mill, zodat een aantal producten 7 dagen per week voor iedereen uit Mill en omgeving ook beschikbaar zijn. 

Jumbo Versantvoort werkt al langere tijd samen met een aantal lokale ondernemers. De specialiteiten van De Visscher zijn een mooie aanvulling op hun al uitgebreide assortiment. De samenwerking is nu al na een paar dagen een groot succes, en ze hebben een ruim assortiment liggen van de lekkerste visspecialiteiten. Het assortiment bestaat uit de alom geroemde visslaatjes en lunchhapjes, lekker als tussendoortje of als koude maaltijd. Verder ook heerlijke paëlla, noedels met gamba’s en visbami allemaal in een opwarmverpakking voor nog meer gemak. Voor als onderdeel van de maaltijd ook een heerlijke wokschotel en visrolletje, 15 minuten in de oven en klaar! En wat natuurlijk niet mag ontbreken, versgebakken kibbeling en lekkerbekken. Deze worden dagelijks vers gebakken en lekker gekruid zodat U deze alleen nog even hoeft op te warmen in oven of airfryer.

Al vele mensen hebben deze week genoten van al deze heerlijkheden te verkrijgen bij Jumbo Versantvoort. Vanaf vandaag zijn ook de luxe zalm- en tonijnsashimi verkrijgbaar bij Jumbo Versantvoort, dagelijks vers geleverd door De Visscher visspecialiteiten. Speciaal voor de inwoners van Mill en omstreken is er komende week van maandag 9 tot en met zaterdag 14 september een kennismakingsaanbieding: heerlijke vers bereidde vismaaltijden (keuze uit: Paëlla, Kibbelingschotel, Visbami, Penne met zalm, Japanse noedels of Spaghetti met gamba’s) twee voor € 15,00.

Voor verdere nieuwigheden en aanbiedingen volg ons op social media Jumbo Versantvoort en De Visscher Visspecialiteiten.