Op zaterdag 23 november 2024 zendt Omroep Land van Cuijk van 09.00uur ‘s morgens haar derde editie van de Top 100 van alle tijden uit. Dit jaarlijkse evenement nodigt luisteraars uit om hun stem te laten horen en hun favoriete muziek in de schijnwerpers te zetten.

Dit jaar hebben fans de kans om maximaal tien nummers in te dienen die volgens hen absoluut niet mogen ontbreken in de Top 100. De muziekselectie biedt een unieke gelegenheid om herinneringen op te halen en favoriete hits opnieuw te beleven.

Hoe kun je stemmen?

Er zijn twee eenvoudige manieren om jouw stem te laten horen. De eerste en meest toegankelijke optie is via de website van Omroep Land van Cuijk. Hier vind je een link naar het stemformulier onder de categorie ‘Nieuws’. Het stemmen online is snel en gemakkelijk, zodat je in een mum van tijd jouw muzikale voorkeuren kunt doorgeven.

Een andere mogelijkheid is om een e-mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef in je e-mail aan welke nummers jij graag in de Top 100 wilt zien en maak deel uit van dit muzikale evenement.

Waarom stemmen?

De Top 100 van Omroep Land van Cuijk is meer dan alleen een lijst van nummers; het is een viering van muziek en de invloed ervan op ons leven. Door te stemmen, draag je bij aan het samenstellen van een unieke afspeellijst die de muzikale smaak van de regio weerspiegelt.

Dus waar wacht je nog op? Zet je favoriete nummers op een rijtje en stem mee!

www.omroeplvc.nl