Bas van Lith en Christ’l van der Burgt

Bas van Lith en Christ’l van der Burgt uit Mill, Peter en Pia van Krijl uit Wanroij en Jos Vissers van de woonwinkel uit Mill maken deel uit van een groep die momenteel onderweg is naar Gambia voor het goede doel, Brufut Health Center.

Jumbo Supermarkt Versantvoort in Mill heeft daarom een speciale flessenactie opgezet om Stichting Brufut Vooruit te ondersteunen. Klanten kunnen hun lege statiegeldflessen inleveren en het statiegeld doneren aan dit goede doel. Dit initiatief helpt de gemeenschap in Brufut, Gambia, waar dringend behoefte is aan betere gezondheidszorg.

Met hun reis willen ze geld inzamelen voor het Brufut Health Center. Hun auto, die ze zelf hebben gekocht, wordt geveild voor het goede doel zodra ze in Gambia aankomen. Ze rijden naar Gambia om de auto’s vervolgens te verkopen op de veiling. De auto en reis betalen ze zelf. Van de auto-opbrengsten ondersteunen wij als stichting het Brufut Healthcenter in Gambia. Momenteel bouwen we een nieuw kraamcentrum met operatie-eenheid, verbouwen we de stafgebouwen, sparen we voor zonnepanelen op het nieuwe kraamcentrum en de inrichting van de operatiekamer.

Doe mee en maak impact

Iedereen kan bijdragen door lege flessen in te leveren bij Jumbo Versantvoort. Het ingezamelde statiegeld gaat rechtstreeks naar Stichting Brufut Vooruit, waar het wordt gebruikt voor de bouw van een nieuw kraamcentrum en andere essentiële voorzieningen.

Help ons helpen

Draag je het doel van onze lokale helden een warm hart toe? Doneer dan je statiegeldbonnetje. De bevolking van Brufut zal je dankbaar zijn. Dankjewel namens Peter, Pia, Jos, Bas, Christ’l en Jumbo Versantvoort uit Mill.

Meer weten over de reis of wil je op een andere manier doneren voor het goede doel? Kijk dan op www.banjulchallenge.nl.