Vanaf maandag 4 november openen officieel de deuren van een nieuwe onderneming die bijdraagt aan de sfeer en gezelligheid in het centrum van Mill. Indy Vlaar (22) en Melvin Voet (31) gaan dan van start met Broodjes Boutique De Markt, gelegen aan het marktplein in Mill.

Deze eigentijdse broodjesbar biedt zeven dagen per week de mogelijkheid om ter plaatse te eten, de broodjes mee te nemen of ze desgewenst te laten bezorgen. Op zaterdag 2 november kan iedereen er alvast vrijblijvend binnenlopen om kennis te maken en de sfeer te proeven.

“Eigenlijk wilde ik altijd al een eigen onderneming starten,” vertelt Indy. “Ondernemen zit bij ons wel in de familie, maar ik was nog wat zoekende naar wat ik precies wilde. Ik werk al een tijdje in de horeca dus dat het uiteindelijk zoiets als een broodjesbar zou worden lag misschien wel voor de hand.” Maar concreet werd het pas toen haar vriend Melvin opperde dat Mill een echte broodjesbar miste. “Natuurlijk kun je op verschillende plekken broodjes kopen, maar dan is het een bijproduct. Wat ik miste, was een zaak die zich helemaal richt op kwalitatief goede broodjes, waar je gezellig kunt zitten, je broodjes kunt bestellen om mee te nemen of te laten bezorgen.”

Indy en Melvin gingen in Mill op zoek naar een geschikte locatie waar ze hun ideeën konden verwezenlijken. Indy: “We zochten naar een locatie met voldoende parkeerruimte en centraal gelegen waar men makkelijk binnen zou kunnen lopen. Dan kom je al snel op het Marktplein terecht.” “Dit was een splinternieuw pand, we hebben er alles zelf in aan kunnen brengen,” vertelt Melvin. “Van vloerverwarming tot de complete stroominstallatie, vloeren, wanden en plafonds, alles hebben we zelf gedaan. Zo hebben we het precies kunnen maken zoals we wilden en het heeft de sfeer en uitstraling gekregen die we voor ogen hadden.” Broodjes Boutique de Markt heeft ruimte voor 6 tafels en totaal 20 gasten.

Het assortiment zal de komende tijd nog groeien. “We beginnen met standaard belegde broodjes en een stuk of 20 specials, dat zijn wat luxere broodjes. Daarnaast uiteraard drankjes en een uitgebreide keuze aan verschillende soorten koffie, niet alleen om hier op te drinken maar ook om mee te nemen.” Later willen zij het aanbod uitbreiden met wraps en salades en extra gezonde producten zoals smoothies en vers geperste sappen. “Ook gaan we broodjes en andere producten als complete lunch bezorgen bij bijvoorbeeld bedrijven hier in de regio, handig voor vergaderingen. Natuurlijk kan men deze ook hier afhalen. Daarvoor hebben we speciale lunchboxen.” 

Belangrijk om te vertellen, vinden Indy en Melvin dat zij in willen spelen op de vraag van klanten. “We horen graag wat mensen graag in ons aanbod willen zien. Het concept dat we bieden is nieuw in Mill, dus we moeten op alle gebieden, van openingstijden tot assortiment, samen met onze klanten gaan ervaren waar behoefte aan is. We hebben er in ieder geval enorm veel zin in!”

Zie later ook voor meer informatie, de actuele menukaart en om ook online te kunnen bestellen de website www.demarktmill.nl. Volg Broodjes Boutique de Markt ook via de socials.