Nanook Vormgeving is het reclamebureau in Mill als het gaat om enthousiasme en creativiteit in het bedenken van toepassingen voor al uw communicatie-uitingen.

Sinds de oprichting in 2003 verzorgt zij met evenveel aandacht en zorg het drukwerk voor zowel lokale ondernemingen als Myllesweerd, Studiebegeleiding Mill en iXies, als internationaal opererende ondernemingen als Perfetti van Melle (Klene drop, Mentos, Chup a Chup), Salveo (Trachitol, Isla, Oscillococcinum, Prospan) en Sanofi (Treedo, BlaseCare, Colon Cean).

Eigenaresse Ellen Josemanders is persoonlijk in haar aanpak en staat dicht bij haar klanten. Deze benadering maakt dat zij efficiënt, snel en kostenbesparend werkt.

In haar ontwerpen wijkt Ellen graag af van de bewandelde paden en of het nu gaat om het ontwerpen van een logo, nieuwe huisstijl, de opmaak van een bedrijfsbrochure of het bedenken van een concept voor een pakkende marketingcampagne... Nanook komt altijd met een verfrissend idee. En door haar grafische opleiding en jarenlange ervaring kun je blindelings vertrouwen op haar technische kennis.

Heeft Nanook Vormgeving uw interesse gewekt? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin ze de mogelijkheden voor uw bedrijf bespreekt! Telefoon 0485 - 34 04 18 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

BOEL, metpapier.nl

Een paar jaar geleden heeft Ellen Josemanders samen met Bouwien Slooff BOEL opgericht. Deze kleine uitgeverij bedenkt en ontwerpt allerlei weekplanners en bloks  vanuit educatief standpunt. De planners hebben een originele insteek, zijn mooi vormgegeven en vooral erg bruikbaar. Het aanbod is divers en gericht op kinderen in de leeftijd van 4 tot 15 jaar. De ideeën ontstaan vaak vanuit eigen ervaring of behoefte…. zo was er een autistisch vriendje dat extra behoefte had aan structuur, dit leverde de weekplanner op, een dochter die moeite heeft met het leren van de tafels... placemats met keersommen... de proefwerkplanner als hulpmiddel voor het voortgezet onderwijs. Voorlopig zijn er nog ideeën genoeg! Bent u benieuwd naar deze planners, kijk dan op www.metpapier.nl.