Tijdens de vierdaagse week kunnen de vierdaagse lopers uit de gemeente Mill, gratis gebruik maken van de Andullatie banken van Fysiotherapie Mill.

Wat doet Andullatie therapie?

Als je last hebt van pijnklachten kan andullatie therapie je helpen deze klachten te verminderen. Bij deze therapie lig je op een speciaal andullatie matras en krijg je gedurende 15-30 minuten een programma van wisselende, pulserende trillingen. Dit wordt gecombineerd met de warmte van een ingebouwde infrarood lamp. Zo verminderen diverse pijnklachten van gewrichten, spieren en botten. De trillingen stimuleren namelijk de doorbloeding van het lichaam tot in de haarvaten en de infraroodwarmte verzacht verkrampte spieren en vermindert pijn en ontstekingen.
Andullatie is zeer gunstig voor vierdaagse lopers en andere sportprestaties.
(Top) Sporters maken graag gebruik van de andullatie banken om het herstel te bevorderen.
B.v. na een krachtsinspanning om blessures en spierpijn te voorkomen.
In de hersenen vindt ook nog eens een ander positief effect plaats: de trillingen stimuleren de afgifte van endorfine en hormonen, waardoor je je na de therapie heerlijk ontspannen voelt en goed kunt slapen.

Voor de vierdaagse lopers bieden wij de mogelijkheid om na het lopen gratis gebruik te maken van de andullatie banken. Zodat je de volgende dag weer fris en monter aan de start kunt verschijnen.

U kunt bij ons terecht van 16.00 tot 20.00 uur op afspraak:

  • Dinsdag 18 juli
  • Woensdag 19 juli
  • Donderdag 20 juli
  • Vrijdag 21 juli

Meld u zich ook snel aan, vol is vol!

Via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 0485 - 45 11 07.