Op dinsdag 17 september werd de eerste ledenvergadering van dit seizoen onderbroken door een muzikaal intermezzo en het bezoek van twee lakeien. Namens de prinsencommissie kwamen zij een getekende brief overhandigen aan de voorzitter, die de eer had om de brief voor te lezen aan de vereniging.

De prinsencommissie zou de prinsencommissie niet zijn als deze brief niet vol zat met mooie woorden die uiteindelijk leidden tot de volgende conclusie: 

“De voorbereidende periode heeft zijn aanvang inmiddels genoten welke het commitee quarere vestra sublimas de bevestiging geeft een keuze gemaakt te hebben welke naar volle tevredenheid van het voltallige commitee quarere vesta sublimas in zijn overtuiging gesterkt ziet. Na deze vaststelling der boodschap kan de vereniging carne levare zich in zijn hoedanigheid als carnavalsvereniging gaan opmaken voor alle vooruitlopende festiviteiten en viering van het feest der feesten die in volle omgang plaats kunnen vinden op d.d. 1 maart tot en met 4 maart in het Carnavalshuis de Wis in het Verkuskopperiek”

Oftewel witte rook bij de Verkuskoppe!  Het nieuwe prinsenpaar en hun nar(rin) hebben er onwijs veel zin en zijn benieuwd of het alle speurders in Langenboom gaat lukken om er achter te komen wie dit jaar voorop staan in het Verkuskopperiek. De hoogheden geven jullie in ieder geval alvast de volgende boodschap mee: 

“Graag je schoenen uit als je binnenkomt” 

De prinsencommissie is er in ieder geval van overtuigd dat het weer een mooi jaar gaat worden.  Houd je ogen en oren goed open dit seizoen want wellicht kom je ergens een hint tegen!

Prinsencommissie CV de Verkuskoppe