Verbinden, voor elkaar en voor de buurt zijn kernwaardes van De Wester, de buurtvereniging Vilheide, de Huiskamer en Sociom. Om deze waardes wederom tot uitdrukking te brengen willen wij gezamenlijk op 15 september van 10 tot 12 uur een buurtontbijt gaan organiseren. Komen jullie dan ook?

Het buurtontbijt zal plaatsvinden bij de Westers en bij mooi weer eten we buiten. Is het weer minder, dan doen we het gewoon binnen. Het buurtontbijt is voor iedereen uit Mill, jong en oud. We heten jullie graag van harte welkom.

Voor de kinderen zullen er spelletjes in de gymzaal zijn en bij mooi weer kunnen ze natuurlijk ook lekker naar de speeltuin. Ook kan er bij mooi weer gebruik van de Jeu de Boule banen gemaakt worden, en dat is dan niet alleen door de kinderen. Het ontbijt gaan we opluisteren met muziek.

Lijkt het jullie leuk om met het buurtontbijt mee te doen, laat het ons dat weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag aangeven met hoeveel personen jullie komen en in welke leeftijdscategorie. We zullen een zo klein mogelijke bijdrage vragen, alleen kunnen we op dit moment helaas nog niet zeggen hoeveel dat zal zijn. Lijkt het je leuk om mee te doen, maar ben je nog niet zeker of je op 15 september wel kan? Laat dan zeker je interesse aan ons weten. 

Het buurtontbijt zal alleen doorgaan bij voldoende interesse. Op een later tijdstip zullen we de kosten bekend maken en om een definitieve aanmelding vragen. 

Voor dit moment vragen we jullie om jullie interesse kenbaar te maken. Laat het ons voor 1 juli weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bedankt en tot 15 september?