Foto: Cockie Kremers

Op zondag 7 juli aanstaande is er een Meet and Greet met deelnemers aan de Kunstroute van Ontdek Mill. Diverse kunstenaars zijn die zondag van 13.00 uur tot 16.00 uur bij hun kunstwerk om belangstellenden meer te vertellen over hun werk.

Zo kan iedereen meer te weten komen over de kunstenaar(s) en het idee of inspiratie hoe men het betreffende kunstwerk maakte. Team Hatseflats heeft al laten weten bij hun kunstwerk ‘Gradje’ aan de Udensedijk die middag de BBQ aan te zullen steken om hamburgers te bakken, er zijn koele biertjes (en andere drankjes), muziek door Q, vermaak voor kinderen en ook de Formule 1 staat aan. Want ook dat past volledig bij Gradje.

In het weekend van zaterdag 6 en zondag 7 juli staat het Fietsfeest Land van Cuijk helemaal in het teken van deze Kunstroute met het thema Boeren, Burgers en Bourgondiërs. Dat wil zeggen dat er dat weekend diverse extra activiteiten zijn rond deze Kunstroute. Zo is de Maria ten Hovenkapel open en is er live muziek te horen. Op zondag is dus tevens de Meet and Greet met kunstenaars. Meer over dit Fietsfeest Land van Cuijk leest u binnenkort in o.a. De Neije Krant en op inmill.nl. Maar reserveer deze data alvast in uw agenda.

Meer weten over de Kunstroute? Zie www.ontdekmill.nl/kunstroute.