Het Merletcollege Cuijk viert in augustus het 50-jarig bestaan en organiseert ter ere van deze mijlpaal diverse jubileumactiviteiten, waaronder een grootschalige reünie.

Op zaterdag 5 oktober van 12.00 tot 17.00 uur vindt de reünie voor het eerst plaats op de locatie aan de Maas (Katwijkseweg 2). Alle oud-leerlingen en oud-medewerkers die tussen 1974 en 2024 verbonden waren aan het Merletcollege in Cuijk zijn van harte welkom om deze feestelijke gebeurtenis bij te wonen.

Tijdens de reünie zullen er diverse activiteiten plaatsvinden, waaronder gastlessen door oud-docenten, "Het verhaal van je leven" sessies door oud-leerlingen en een grootse veiling ten behoeve van de basisscholen in Cuijk. Er kan bijvoorbeeld geboden worden op een padelclinic gegeven door rector Iedje Heere. Natuurlijk is er ook genoeg ruimte om herinneringen op te halen van de middelbareschooltijd. 

Inschrijven voor de reünie is noodzakelijk en kan via de website reunie.merletcollege.nl. Deelname aan de reünie is gratis.

Wij roepen alle oud-leerlingen en oud-medewerkers op om bekendheid te geven aan deze reünie, zodat we zoveel mogelijk oude bekenden kunnen samenbrengen.

Voor meer details en updates kunt u terecht op reunie.merletcollege.nl.