Indy van Haren (Foto: Jorick de Kruif)

Met de première in de Schouwburg Cuijk start het Vierdaagse Orkest 2024 op zaterdag 13 juli aan de concerttour door het Land van Cuijk en Rijk van Nijmegen. Het orkest vol regionaal talent bruist altijd van het enthousiasme.

De première begint om 20:00 uur. Tickets à €19,50 zijn te bestellen via www.vierdaagseorkest.nl.

Cuijkse concerten

De Cuijkse Carola van den Broek (1987) is slagwerker bij het Vierdaagse Orkest. Ze kijkt uit naar de concerten in de schouwburg op 13 juli en op de Maaskade op 18 juli. “Cuijk is uiteraard de mooiste locatie. Een thuiswedstrijd”, vertelt ze. “Het Vierdaagse Orkest is voor mij de plek waar ik negentien jaar geleden mijn man vond. En nu sta ik als slagwerker in het orkest met mijn zusje. Samen muziek maken is het leukste dat er is!” 

Naast Cuijk treedt het Vierdaagse Orkest op in Nijmegen, Wijchen, Groesbeek en Boxmeer. Het complete concertprogramma is te vinden op www.vierdaagseorkest.nl

Pop, musical, rock en feestmuziek

Met muziek van onder andere Elvis, Muse, Son Mieux en de musical Wicked is de variatie groot tijdens de concerten. “Voor mij zijn er dit jaar een heel aantal hoogtepunten”, vertelt de Millse zangeres Indy van Haren (2002). “Ik mag namelijk het prachtige nummer I Dreamed A Dream zingen van Les Miserables. Dat vind ik wel ontzettend gaaf! Daarnaast gaan we een K3-medley doen, hoe leuk is dat?!” 

De muzikale leiding van het Vierdaagse Orkest is in handen van dirigent Bart van Zutven (1976), die het orkest al ruim 25 jaar met enthousiasme leidt. Stephanie Bongers - van Werkhoven (1989) is de coach van de zanggroep, waar ze zelf ook tussen staat te stralen tijdens de concerten.