De inschrijving voor het buurt-ontbijt op 15 september bij de Wester eindigt op 1 juli. Willen jullie meedoen en was je de inschrijving vergeten of was het er nog niet van gekomen? Het kan nog een paar dagen.

Schrijf je nu nog even in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wel graag even aangeven met hoeveel personen jullie komen en daarna snel de betaling komen doen, want ook die moet voor 1 september binnen zijn. De kosten bedragen 2,50 euro per volwassene en voor kinderen tot 12 jaar is het 1 euro per kind. 

Het zal een gezellige ochtend worden met een lekker ontbijtje en leuke muziek. Voor de kinderen zijn er leuke spelletjes in de gymzaal en met mooi weer kunnen ze ook lekker in de speeltuin spelen of misschien een potje jeu des boules spelen. Voor hun zal het vooral een ochtend met veel vermaak zijn.

Voor de volwassenen is het meer een ochtend om de buurtgenoten beter te leren kennen of gezellig bij elkaar te zijn. Wonen in de directe omgeving is niet verplicht, want het buurt-ontbijt is voor iedereen in Mill, jong en oud. Het begint om 10:00 uur en duurt tot 12:00 uur (uitloopt tot 13:00 is mogelijk).

Zien we jullie op 15 september bij de Wester aan de Havikstraat 1 in Mill om samen te ontbijten? Wij kijken ernaar uit om jullie te mogen verwelkomen.