Foto: Cor v.d. Weem

Op dinsdag 20 augustus jl. had KBO Mill weer het jaarlijks terugkerend zomerfeest. Gezien de opkomst was het duidelijk, dat men zin had in elkaar weer ontmoeten en een feestje, en dat werd het ook.

Ruim voor aanvangstijd stonden de deelnemers al te wachten voor de ingang van het Lagerhuis. Het was maar goed dat het weer meewerkte.

Onder het genot van een lekker kopje koffie/thee, broodjes, krentenbollen en een broodje kroket, was er voldoende tijd om in de gezellige zaal bij te kletsen. Een hele zomer had men elkaar immers niet gezien.

Na de lunch was het tijd voor muziek. Boemerang zorgde voor vrolijke en herkenbare muziek, waarop volop werd gedanst. Tot bijna vijf uur speelde Boemerang door, maar daarna moest iedereen toch echt huiswaarts. Het was fantastisch, iedereen had zichtbaar genoten. 

KBO Mill kan terugkijken op een zeer geslaagd Zomerfeest en dankt iedereen die deze fijne middag mogelijk hebben gemaakt, in het bijzonder ’t Lagerhuis met zijn medewerkers en het muziekduo Boemerang.