Op 18 oktober veranderd Gemeenschapshuis “De Wilg” in Wilbertoord, in een heuse Comedy Club. Tijdens deze open mic avond, zal er een lineup van verschillende comedians, de reveu passeren, en de avond wordt aan elkaar gepraat door een profesionele MC.

Huh? Wacht effe….open mic? Line-up? MC? Wasda? Wat kan ik verwachten?

Een open-mic avond, is een avond waar je als comedian jezelf in kan schrijven. Bijvoorbeeld geroutineerde comdedians om nieuw materiaal uitproberen of hun bestaande materiaal nóg grappiger te maken. Maar ook nieuwelingen om de zogenaamde “Meters”te maken, allemaal met als doel het publiek een avond te laten lachen. Deze korte optredens, ook wel sets genoemd, duren plusminus 8 minuten.

Hoeveel comedians komen er?

Gelukkig niet iedereen die zich heeft ingeschreven, dat zou een té lange avond worden. Voor deze avond staan een 7-tal comedians klaar om er een humoristische avond van te maken.

Komen er grote namen?

Er komen comedians, die aan het begin van hun carriere staan, dus wellicht komen er namen die over 10 jaar in Carré staan, of staat te shinen als accountant op kantoor, dat kan ook.

Wie komen er precies?

Dat gaan we nog even voor ons houden, al gonzen de namen Nadaav Chermon, Arjan Evertz, Jean Opgenort wel in de rondte. 

Komen er comedians die bekend zijn van TV?

Nou, nee, niet echt of ja, comedian Roel C Verburg (bekend van o.a Padoem Pats) speelt diezelfde avond ergens in de buurt (we vertellen uiteraard niet precies waar, anders gaan jullie allemaal naar Venhorst in plaats van Wilbertoord) en hij heeft belooft, dat hij misschien nog even naar de afterparty komt.

Zijn er verder nog dingen die we moeten weten?

Tsja, kaartje zijn te koop via de QR-code en kosten €7,50 in de voorverkoop en €10,- aan de deur. De avond begint om 20.00 uur.