Wil jij weten wat er dit seizoen allemaal qua shows op het programma staat van Theater Myllesweerd in Mill? Kom dan aanstaande woensdagavond (18 september) naar de seizoenpresentatie. Deze door Steven Brunswijk gepresenteerde avond zal je een prima indruk geven van hetgeen je dit seizoen kunt verwachten.

Een ticket kost slechts 5,- euro en dit is inclusief een gratis drankje.

Het belooft woensdagavond 18 september vanaf 19.00 uur een avond te worden die je als theaterliefhebber niet mag missen. Myllesweerd bied je dan namelijk een avond bomvol met artiesten die komend seizoen in Theater Myllesweerd te zien zijn met hun voorstelling. Deze avond krijg je de kans om een kleine greep uit hun voorstelling te komen ervaren. De avond wordt gepresenteerd door de Brabantse cabaretier Steven Brunswijk die al vaker met zijn eigen avondvullende shows in Myllesweerd te gast was.

Zin in een compleet avondje uit en tevens geïnformeerd worden over het theateraanbod van dit nieuwe seizoen? Check binnen je familie en vriendengroep wie er mee wil en koop snel je tickets a 5,- euro. Dit kan direct op www.myllesweerd.nl of haal ze op bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Na deze avond zul je zeggen: Myllesweerd, dit is meer dan een theater!