TRYO oftewel “trio cabaret try-outen”, is een middag-vullende voorstelling waarin drie cabaret acts ieder 30 minuten van hun (nieuwe) voorstelling komen try-outen. Dit doen zij op zondag 29 september om 15.00 uur.

Tickets kosten 20,- euro en zijn af te halen aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill, maar zijn ook direct online te koop via de agenda op www.myllesweerd.nl.

Voordat het grote publiek ze ontdekt heeft, brengt TRYO deze cabaretiers naar het theater. Iedere TRYO is anders, elke show een wisselende line-up met nieuw talent, winnaars van cabaret festivals en gevestigde namen die bij TRYO komen try-outen voor hun nieuwe voorstelling. De show wordt gepresenteerd door een cabaretier die het publiek mee neemt in het try-out proces.

Dit concept met 3 verschillende nieuwe cabaretiers is in Theater Myllesweerd al enkele jaren onderdeel van het theaterprogramma. Gezien de vele positieve reacties van eerdere bezoekers is Tryo ook dit seizoen weer opgenomen in de theaterkalender. Ben je liefhebber van cabaret? Dan mag je deze middag niet missen. Maar check ook de overige cabaretshows in dit nieuwe theaterseizoen van Myllesweerd, want er valt nog heel wat te lachen. Zie www.myllesweerd.nl.