Een smakelijke middag onder begeleiding van Jos Verkerk. Afgelopen woensdagmiddag verzamelden een groep enthousiaste leden zich in de Jachthoorn voor een bijzondere en smakelijke activiteit: een workshop gebakjes maken.

Onder begeleiding van gepensioneerde bakker Jos Verkerk, die decennialang een geliefde bakkerij in Langenboom runde. De workshop werd georganiseerd door de ZorgSchakel, en had als doel leden op een creatieve manier samen te brengen.

De geur van versgebakken taartjes

Bij binnenkomst werden de deelnemers verwelkomd met de geur van verse vanille en fruit. De tafels waren rijkelijk gevuld met ingrediënten: deegwaar, fruit en versieringen, klaar om omgetoverd te worden tot prachtige creaties. 

Bakken maar...

Jos Verkerk begeleidde de workshop stap voor stap op een enthousiaste manier. "Bakken is iets wat iedereen kan leren, ongeacht je leeftijd," zei Jos terwijl hij uitlegde hoe je het perfecte deeg maakt voor gebak. 

De leden gingen ijverig aan de slag en het resultaat mocht er zeker zijn. Onder genot van koffie/thee was het smullen geblazen.

Bedankt

Graag willen we van Vonderen Catering en Verhuur bedanken voor het beschikbaar stellen van een oven en natuurlijk Jos Verkerk voor het verzorgen van de workshop.