Max van den Burg staat met zijn cabaretshow “Tijd voor Max” zaterdag 12 oktober in Theater Myllesweerd in Mill. Om alvast vooruit te kijken naar die avond sprak Corné Kremers met Max in De Neije Krant Podcast.

In dit gesprek vertelt de veelzijdig acteur en cabaretier waarom het zo leuk is alleen op het podium te staan, wat het publiek van hem kan verwachten en hoe zijn shows tot stand komen. Via zijn Instagram en Facebookpagina zijn veel reacties te lezen over zijn show en daaruit blijkt wel dat bezoekers van zijn show een fantastische en humoristische avond gaan beleven.

Bio

Max van den Burg is geboren in Eindhoven op 1 januari 1971. Hij studeerde HEAO communicatie en werd later toegelaten aan de Toneelacademie Maastricht. Van den Burg studeerde in 2001 af als docent/regisseur drama. Sinds zijn afstuderen is Max actief als acteur in diverse film-, televisie- en theaterproducties. In 2002 voegde hij zich bij toneelgroep Els Inc. Waarmee hij onder andere Caravaggio, Morgen gaat het beter en Paradijs Sub Aarde speelde. Daarnaast was hij met Orkest Max Tak te zien in de muziektheatervoorstelling Reis naar de Steppe.

Sinds 2007 staat hij op de planken als cabaretier. In 2008 won Max van den Burg de Publieksprijs op het Cameretten Festival en in 2010 startte de tour van zijn debuutvoorstelling Kladderadatsch!. Daarnaast speelde Max onder andere in de film New Kids Nitro en was hij onderdeel van Rambam.

Tickets

Heb je Max nog nooit live aan het werk gezien? Wees er dan snel bij, want het is zaterdag 12 oktober in Theater Myllesweerd Tijd Voor Max! Haal je tickets a 17,50 euro op bij de balie van Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill of koop ze direct online via www.myllesweerd.nl.

Podcast

De Neije Krant Podcast is via alle podcastkanalen zoals Spotify en Apple Podcast te vinden. Maar ook via de rubriek Podcast is dit gesprek te beluisteren.