Na het succes van vorig jaar organiseert de Wester in Mill opnieuw een speelgoedbeurs. Dit jaar zal deze plaatsvinden op zondag 3 november. Deze activiteit duurt van 10.30 uur tot 14.00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk. Op deze Speelgoedbeurs kan iedereen hun eigen speelgoed verkopen.

Heeft u nog speelgoed over waar uw kinderen niet meer mee spelen? Of willen uw kinderen een deel van hun speelgoed verkopen zodat zij iets nieuws kunnen kopen? Maakt u speelgoed als hobby? Allemaal goede redenen om aan deze Speelgoedbeurs mee te doen. Let op: Alles wat niet verkocht is zal aan het einde van de dag weer meegenomen moeten worden!

Wilt u deelnemen? Reserveer dan voor 28 oktober de gewenste tafels. Er zijn tafels (140cm x 70cm) beschikbaar en de kosten bedragen 5,- euro per tafel. Maximaal 2 tafels per reservering. Op = op, reageer dus snel om te voorkomen dat de beschikbare ruimte al is ingevuld. Commerciële organisaties zijn op deze Speelgoedbeurs niet toegestaan. De Wester is gelegen aan de Havikstraat 1 in Mill.

Meer weten of aanmelden? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..