Woensdag 23 oktober draait in Filmhuis Mill, onderdeel van Cultureel Centrum Myllesweerd de film Wonka 2 keer. Om 14.00 uur is de Nederlandse versie te zien voor de jeugd (tickets 7,50 euro) en om 20.00 uur draait de Engelse versie (tickets 9,- euro).

Bij het reserveren van tickets zijn er ook extra zaken bij te boeken, zodat de film zowel in de middag als de avond een compleet uitje gaat worden.

Film

Wonka is gebaseerd op het bijzondere personage in ‘Charlie and the Chocolate Factory’, Roald Dahl’s meest iconische kinderboek en een van de bestverkochte kinderboeken aller tijden. De film laat zien op welke wonderbaarlijke wijze ’s werelds grootste uitvinder, goochelaar en chocolatier de geliefde Willy Wonka werd die we nu allemaal kennen. De makers van deze film komen met een betoverende mengeling van magie, muziek, chaos en emotie, gebracht met veel warmte en humor. In deze onweerstaanbare, fantasierijke film, met in de titelrol Timothée Chalamet, maken we kennis met een jonge Willy Wonka, die allerlei heerlijke ideeën heeft en vastbesloten is de wereld stapje voor stapje lekkerder te maken. Wat bewijst dat de beste dingen in het leven beginnen met een droom en dat alles mogelijk is als je het geluk hebt om Willy Wonka te ontmoeten.

Extra jeugd

Voor 7,50 euro extra kun je voor de middagvoorstelling deelnemen aan chocolade versieren. Een superleuke en toepasselijke activiteit voor de kinderen. Deze activiteit start om 13.00 uur. Ook is er een totaal pakket te boeken. Voor 17,50 euro per persoon krijg je een ticket voor de film, kun je deelnemen aan het chocolade versieren, krijg je ranja bij de activiteit én in de pauze van de film tevens een zakje chips of m&m’s.

Extra volwassenen

Voor de avondvoorstelling is er a 6,- euro per persoon een “High Chocolate” bij te boeken. Geniet de avond helemaal in stijl. Hierbij krijg je heerlijke chocolade lekkernijen voor tijdens de film. Maar ook kun je ervoor kiezen voor de film heerlijk te gaan eten (voor- en hoofdgerecht) bij Brasserie de Buurman. Schuif om 17.30 uur aan en geniet daarna bij Myllesweerd van de film Wonka inclusief de chocolade lekkernijen. Dit totale pakket kost 35,- euro per persoon. 

Tickets

Reserveer de tickets direct online via de agenda op www.myllesweerd.nl. Tevens zijn deze af te halen aan de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.