Met het thema ‘Tijd om te troosten’ organiseert Annora uitvaartverzorging op zondag 20 oktober a.s. om 13.30 uur haar herinneringsconcert in het uitvaartcentrum van Annora, Wanroijseweg 42 in Mill. Het concert is bedoeld voor iedereen die een dierbare heeft verloren.

Tijdens het concert wordt voor iedere overleden dierbare een kaars ontstoken. Verbonden in dat licht worden de overleden dierbaren herdacht door het noemen van hun naam, zodat zij niet vergeten worden. De muzikale omlijsting van deze middag wordt verzorgd door zangeres Simone Slegers. Na afloop is er gelegenheid om, onder het genot van een hapje en een drankje, informeel samen te zijn. Deze middag zal tot uiterlijk 16.30 uur duren.

Samenzijn

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Ondanks dat elk verlies anders is en verschillend wordt beleefd, is het verdriet een gemeenschappelijke factor. Een moment om herinneringen te delen tijdens een sfeervol samenzijn met lotgenoten kan helpen bij de verwerking van dit verdriet. 

Het concert wordt georganiseerd voor alle inwoners van de gemeente Land van Cuijk en omliggende gemeenten. Ook nabestaanden die de uitvaart van hun dierbare niet door Annora hebben laten verzorgen, zijn uiteraard van harte welkom.

Aanmelden

Als u geïnteresseerd bent om deze bijzondere middag bij te wonen, kunt u zich tot 14 oktober a.s. aanmelden bij Annora uitvaartverzorging op telefoonnummer 0485 - 452 868 of 0486 - 472 074 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarbij vragen we met hoeveel personen we u mogen verwachten. Ook kunt u dan aangeven of u de naam van uw dierbare wilt laten noemen tijdens het herinneringsconcert. Er zijn aan deze middag geen kosten verbonden. U bent van harte welkom.