Op vrijdagochtend 22 juli 2016 zal de Nijmeegse Wandelvierdaagse na precies 50 jaar Mill weer aan gaan doen. Ter gelegenheid van de 100e Vierdaagse is de 55km afstand aan de bestaande routes toegevoegd.

Voor deze jubileumafstand van 55km hebben zich nu al zo’n 3000 wandelaars ingeschreven die op vrijdagochtend 22 juli door Mill zullen wandelen. Bij Landgoed Tongelaar komen ze Mill binnen en lopen ze richting de Karstraat, via de Karstraat de Hoogstraat in en via de Kerkstraat, Burgemeester Verstraatenlaan, Schoolstraat en Beerseweg zal men Mill weer verlaten.

Activiteiten
De organisaties Ontdek Mill, Horecavereniging Mill en Sint Hubert, Ondernemers Collectief Mill en Stichting Activiteiten Mill hebben de handen ineengeslagen om er gezamenlijk een mooi feest voor iedereen van te maken. Dat dan al op donderdagavond 21 juli en tijdens de doortocht zelf op vrijdag 22 juli. Doel van de werkgroep met vertegenwoordigers van de genoemde organisaties, is om alle activiteiten tijdens en rond deze doortocht te coördineren en in een totaal verhaal te verwerken.
Vandaar dat er ook contact gezocht is met alle buurtschappen in Mill, waar de wandelaars tijdens de Vierdaagse zullen passeren. Ook aanwonende ondernemers zijn of worden benaderd om te zien of en zo ja wat hun plannen zijn rond of tijdens de doortocht. Ook alle individuele particuliere activiteiten en initiatieven wil de werkgroep graag horen en in het totale activiteitenplan meenemen.

Shirts
Los van deze activiteiten zal Stichting Activiteiten Mill ook dit jaar weer shirts beschikbaar gaan stellen aan deelnemers aan de Vierdaagse uit de gemeente Mill en Sint Hubert. Dit doen zij al een groot aantal jaren. Vlak voor de Vierdaagse zullen deze shirts tijdens een gezellige bijeenkomst worden uitgereikt. Binnenkort hoort of leest u hier meer over.

Meer weten, uw ideeën aanmelden of wilt u actief mee helpen als vrijwilliger tijdens deze Vierdaagse-activiteiten in Mill? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel tel. 0485 - 32 56 34.