FREEB

Velen kennen St. Hubert op z’n Best als een dag gezellig uit. Slenterend tussen de vele marktkramen, snuffelen op de rommelmarkt en genieten van de vele optredens op de diverse terrassen. Dat is de laatste zondag van augustus die altijd vele mensen trekt.

Aan de vooravond van het feestweekend spreken we met Antoine van Loon, al jaren betrokken bij de organisatie van St. Hubert op z’n Best.

St. Hubert op z’n Best weer een heel weekend?

Ja, voor het vierde jaar op rij is het een heel weekend. Je merkt dat er behoefte is aan een feesttent in Sint Hubert. Tijdens de kermis is die niet meer en Sint Hubert op z’n Best heeft die rol nu overgenomen en met groot succes. De tentfeesten worden goed bezocht door zowel de jeugd als ook de oudere jongeren, waar ik mezelf dan ook maar onder schaar. Op zondag een mega kofferbakverkoop, een muziekplein met diverse bands en vele gratis attracties waaronder de nostalgische kermis.

Voor elk wat wils

Door goed te luisteren naar de verschillende doelgroepen hebben we het programma samengesteld. Met op vrijdagavond de band “De Heeren Van” en op zaterdagavond de band “BZB”, met de sterk opkomende jeugdband “FREEB”in de feesttent. Gegarandeerd feest in de tent!

Op zondag de Battle of the bands met 4 regionale bands die via Facebook door het publiek gekozen zijn. Van 12.00 - 20.00 uur dus continu muziek op het plein bij de tent. Tussendoor optredens van “Sambaband Maria Bahia” en kun je meedoen aan de Bierfietsbattle. 

Kofferbakverkoop

Op zondag is ook een mega kofferbakverkoop. Hier krijgt iedereen de gelegenheid om zijn eigen spulletjes vanuit de auto te verkopen. Deze is van 11.00 - 16.00 uur. Aanmelden en info kan via: www.sthubertopzijnbest.nl.

Voorverkoop

Kaarten voor vrijdag kosten € 8,- in de voorverkoop en € 10,- aan de kassa. Op zaterdag € 12,50 in de voorverkoop en € 16,- aan de kassa. Ook hebben we voor beide dagen 100 combideals waarmee je het hele weekend een passe-partout hebt. Dus extra veel voordeel voor de vroegboekers. U kunt uw kaarten bestellen via: www.sthubertopzijnbest.nl/tickets.

Goedkoop dagje uit op zondag

Inderdaat een goedkoop dagje uit want op zondag betaal je slechts € 2,- entree. Daarvoor kun je genieten van de vele live optredens, de kofferbakverkoop, BMX-Trial-Show en de vele gratis attracties zoals o.a. de nostalgische kermis. bekende braderie. Kijk op www.sthubertopzijnbest.nl voor het volledige programma.

U ziet het, niemand hoeft zich te vervelen. Bent u nieuwsgierig, of houdt u van gezelligheid, kom dan op 28 augustus naar St. Hubert op zijn best!! Openingstijden zijn van 11.00 - 20.00 uur. Volg ons op Twitter en Facebook en like ons. Voor meer informatie kijk even op www.sthubertopzijnbest.nl! Hierin ook alles over het Weekend St. Hubert op z’n Best.