Volgende week woensdag 10 augustus wordt voor de 33e keer de Vakantiejaarmarkt in Mill gehouden. Uiteraard is het leuk om deze gratis toegankelijke Vakantiejaarmarkt te bezoeken en langs de ruim 300 marktkramen te schuifelen, op zoek naar leuke koopjes

Voor iedereen die niet in de gelegenheid is deze Vakantiejaarmarkt te bezoeken, zal de Lokale Omroep Mill de hele dag live sfeerbeelden uitzenden. Dit van 10.00 uur tot 18.00 uur. Deze sfeerbeelden zijn niet alleen op Tv te zien, maar ook wereldwijd via www.lokaleomroepmill.nl.

Frequenties Lokale Omroep Mill TV

Ziggo:
LOM-TV digitaal via kanaal 45
LOM-TV analoog via kanaal 22

Tele2:
De lokale zenders maken bij Tele2 geen onderdeel uit van de algemene tv-gids, maar moeten via het Tele2 hoofdmenu worden geselecteerd. Op www.tele2.nl en vervolgens de 'lokale zenders bekijken' pagina kunnen bezoekers meer informatie vinden over de manier waarop zij de LOM thuis kunnen ontvangen.

KPN, SOLCON en Vodafone:
Doorgifte van de LOM door deze aanbieders is momenteel in behandeling. Meer informatie volgt binnenkort.

IOS APP voor IPhone en IPad:
Met behulp van "De Lokale Omroep" app kunt u de LOM (TV-krant of live TV) op uw iPhone of iPad bekijken. Voor Android is dit binnenkort ook mogelijk.

Meer weten? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0485 - 45 50 91.