Harmonie Ons Genoegen is dit jaar 125 jaar geworden en viert dit op zaterdag 8 oktober met een heuse Proms in de Jachthoorn. Er zijn veel optredens en het leuke daarvan is dat er bij elk optreden minimaal een inwoner uit Sint Hubert op het podium actief zal zijn.

Het publiek kan zich vermaken met zangers en zangeressen van eigen bodem, zoals Jasmijn van de Hoogen, Sophie van Dommelen, Lenie Weerts, Marlene Schmitz en Harm Daverveld. Maar de harmonie speelt zelf ook een aantal nummers al of niet samen met andere artiesten.

Het genre is erg uiteenlopend wat de avond geschikt maakt voor een breed publiek. Zo speelt het Gulden Euro Trio als licht klassiek orkest popnummers en zorgt dweilorkest Engsele weer voor een heel andere sfeer. Ook is er een bluesduo wat zijn sporen al verdiend heeft in de regio: Harrie Hendriks en Robbie Schraven. Verder treden meezingkoor Vals Plat, de Merletband en de folkband  met Peter Linders op. Er is zelfs een musicalgroep Dèdiedèdoen, die al wat van hun nieuwe show verklappen. Kortom: het belooft een heel gezellige avond te worden die eindigt met een afterparty. Daar speelt de band Acoustic Monkey. 

De avond begint al om 19.30 uur en kaartjes zijn nu al in de voorverkoop voor € 10,- verkrijgbaar bij de Jachthoorn. Aan de deur die avond € 12,-.