Mindy Broeren (Foto: www.mindymusic.nl)

Op maandag 19 september zingt Mindy Broeren, bekend van The Voice of Holland live tijdens de opgietingen op de Wellnessboot aan de Hoogveldseweg 1 in Mill van 16.00 en 20.00 uur.

Voor deze speciale opgieting wordt een donatie gevraagd van € 5,- welke in zijn geheel ten goede komt aan de Stichting Borstkanker Verwendag. Wilt u deze speciale opgieting bijwonen? Reserveer dan tijdig via www.wellnessboot.nl want vol = vol.

Borstkanker Verwendag

De Stichting Borstkanker Verwendag organiseert dit jaar voor het 5e jaar een speciale verwendag voor (ex-)borst kankerpatiënten. Het doel van deze dag is om zo’n 250 tot 300 vrouwen een ontspannende en zorgeloze dag te bieden met een compleet wellness arrangement. Dit jaar vind deze speciale dag plaats op dinsdag 11 oktober 2016 op de Wellnessboot in Mill. Aanmelden voor deze verwendag kan via www.stichtingborstkankerverwendag.nl.

Speciale opgieting maandag 19 september

Bezoek maandag 19 september de Wellnessboot in Mill en beleef om 16.00 of 20.00 uur een wel hele speciale opgieting. Tijdens deze opgietingen wordt er live gezonden door Mindy Broeren, bekend van The Voice of Holland. Voor deze speciale opgieting wordt een donatie gevraagd van € 5,- welke in zijn geheel ten goede komt aan de Stichting Borstkanker Verwendag. Reserveer tijdig want vol = vol.

Meer informatie over de borstkanker Verwendag kunt u vinden op: www.borstkankerverwendag.nl.