Dit jaar heet de rolstoelwandeling “Langenboms Buuten”. Bij de rolstoelwandeling die de SWOM op donderdag 1 juni vanaf 12.45 uur in samenwerking met de Zonnebloem organiseert, staat dit jaar het Activiteitenpark de Hinde en de landelijke omgeving met zijn vele dieren en mooie boerenhoeven in de weilanden van Langenboom centraal.

Vertrek om 13.00 uur bij de parkeerplaats van de Hinde, Rogstraat 17 in Langenboom. Onderweg wordt er een tussenstop gemaakt bij Fysiotherapie Langenboom om wat te drinken en te snoepen.

Programma

De wandeling eindigt bij de Hinde waar de koffie/thee met vlaai klaar staat. Er zal een mooi entertainment programma worden uitgevoerd door bewoners van Langenboom met muziek en zang onder het genot van lekkere hapjes en drankjes. Wij hebben tot nu toe steeds mooi weer, maar bij eventueel slecht weer kunnen wij ook naar binnen.

Opgeven

De kosten voor deze middag bedragen € 7,- p.p. te betalen bij de aanmelding. De begeleiders en duwers behoeven geen eigen bijdrage te betalen. En de Zonnebloem stelt kosteloos rolstoelen beschikbaar. In de Neije krant en op vele adressen in alle kerkdorpen vindt u een uitnodiging of advertentie. Hierin staat op welke manieren u zich, of een familielid of vriend(in) vanaf 15 mei kunt opgeven. Onderin zit ook een strook die u volledig ingevuld kan afgeven bij de persoon waar u zich opgeeft.

Mooi

Vorig jaar hadden wij zo’n 175 mensen aan de rol en op de been. Wij rekenen ook dit jaar op een heel mooie en afwisselende middag.

Meer weten?

Zie dan ook www.swomill.nl.