CCM de Zandhazen bestaat 50 jaar en dat willen ze weten. Aanstaande woensdagavond 3 juli trappen ze af met een RegioCross. Een competitie met 6 regionale clubs waarin louter plaatselijke rijders vanaf 18.00u onderling fanatiek de strijd aangaan.

Op vrijdagavond 5 juli is er een besloten ledenfeest met live muziek, waar vele jubilarissen in het zonnetje gezet gaan worden. In het kader van het 50-jarig bestaan is er het hele weekend een overzichtstentoonstelling in de feesttent met vele foto’s en filmpjes uit de oude doos.

Beide dagen van het weekend zal het “Pulling-terrein” aan de Groespeelweg in Mill garant staan voor spannende wedstrijden met een nog spectaculairder en langer circuit. Op zaterdag 6 juli is er een jeugdwedstrijd met de plaatselijk favoriet Wes Strik in de 85cc klasse. De hoofdact op de zaterdagmiddag is een heuse LEGENDSKLASSE. CCM heeft een “oud rijders” reünie op touw gezet, met daarbij een klasse waarin vele oud-leden en oud MON-Gelimbra toppers van weleer, weer eens opstappen. DJ Benzel omlijst de reünie vanaf 15.00u met feestmuziek in de tent.

Nieuw dit jaar is het zaterdag-avondcross programma van 18.00u tot 21.00u. 
Tientallen jeugdbrommercrossers uit Mill en omgeving zullen achter het starthek verschijnen in de GP Brommercross. 
De Lefhebbersklasse en Boscrossersklasse geven alle rijders zonder officieel startbewijs de gelegenheid om heerlijk een wedstrijd te rijden. 
Na de wedstrijden zet Feest-DJ Izzy vanaf 21.00 u de feesttent op zijn kop. 
De entree op zaterdag is de hele dag en avond GRATIS.

Op zondag 7 juli staat er een reguliere MON wedstrijd, meetellend voor het NK, op het programma. De regio Land van Cuijk telt vele actieve wedstrijdrijders.

Een kleine greep van regionale coureurs die achter het starthek zullen verschijnen: Jesse van Daal, Daan en Pascal Slaats, Kick van Mill, Senn Lauwers. Zij maken stuk voor stuk kans op een dikke top 10-notering in hun klasse. De vele aanmoedigingen van de “thuis supporters” zullen zeker bijdragen aan een goed resultaat en geweldige sfeer.

Vanaf 13.00u is de welbekende DJ Maarten de Groot paraat in de feesttent om het crossfeest compleet te maken en om 17.00u het jubileumweekend af te sluiten.

Terwijl de ouders onder het genot van de welbekende cross-snacks en een verkoelend drankje genieten van het sportieve, is er voor de kleinste een heuse Kidscorner met een springkussen en zandbak met 2 x per dag een KidsTrackMaster wedstrijd. 

Voor de jeugd van 5 tot ca. 11 jaar, die eens kennis willen maken met de motorsport, is er beide dagen een opstapdag opgezet. Dit opwindende evenement biedt jonge enthousiastelingen de kans om kennis te maken met de wereld van motocross en hun eerste stappen te zetten in deze geweldige actieve sport. De opstapdag is beide dagen geopend van 13.00u t/m 16.00 u.

Wil je de sport van dichtbij beleven en de echte motorcross sfeer komen proeven, dan ben je welkom. 

Op beide dagen beginnen de wedstrijden rond 12.00u. De entree prijs is, mede door een grote groep enthousiaste sponsoren, laagdrempelig gehouden. Zaterdag is de entree GRATIS en op zondag betaal je maar €10,- (tot 16 jaar gratis). CCM haalt samen met hun leden en vele vrijwilligers alles uit de kast om een schitterend weekend neer te zetten. Tot 06-07 juli !

Voor meer informatie: www.ccmdezandhazen.nl.