Het was een gigantisch succes: de door Albert Heijn van de Ven georganiseerde B’tjes actie voor clubs en verenigingen afgelopen voorjaar waarbij maar liefst € 15.000 ter beschikking werd gesteld door de Millse supermarkt.

Verheugd zijn we met het feit dat veel klanten de weg naar de hoofdsponsor van onze jeugdafdeling wisten te vinden. En daar zat een mooie hoeveelheid bij die de onderhoudsploeg van Juliana een warm hart toedraagt: uit het groot aantal uitgegeven B’tjes werden er in vijf weken tijd 6.600 in Juliana’s koker gestopt, waaraan een bedrag van € 1.165,83 werd gekoppeld. Daarvoor willen we namens de club zowel de klanten als Bram van de Ven van Albert Heijn Mill via deze weg voor bedanken.  

Het aan de actie gekoppelde doel was doorwerkjassen voor onze onderhoudsploeg met het thema ‘Een verzorgd sportpark, dat motiveert; Een verzorgde onderhoudsploeg, dat helpt’. Met het bedrag van Albert Heijn van de Ven, aanvullende sponsoring door Houtimport v.d. Hoogenhoff Mill en enkele donaties konden vijftien kwalitatief goede doorwerkjassen worden aangeschaft welke bedrukt zijn door Festa-Smets.

Dat het thema perfect bij het doel paste hebben de afgelopen weken wel bewezen: met doorwerkjassen in het verschiet lag het sportpark lag er zelfs de laatste weken van het seizoen perfect bij en dat motiveerde Julianateams tot prachtige prestaties. Volgens Peter van den Hoogenhoff was het maar goed dat Juliana 1 zich in de 4e klasse handhaafde, “anders hadden we ‘maatje 5’ moeten bestellen in plaats van ‘maatje 4’.”  

Vorig jaar kreeg Peter ‘de mannen’ op bezoek bij zijn bedrijf en toen sprak hij al zijn waardering over hen uit: “we moeten echt waarderen wat deze groep voor werk verzet binnen Juliana. Het is voornamelijk aan deze groep te danken dat het sportpark er wekelijks netjes bij ligt.”  

Dat laatste was ook weer het geval op zaterdagmiddag 13 juli 2024 toen de doorwerkjassen werden uitgereikt. Sommigen moesten zich na het elders verrichten van vrijwilligerswerk haasten om bij de uitreiking te zijn, terwijl voor anderen het tijdschema te krap was. William van Dommelen van WilliamProductions wist ondanks zijn drukke (festival)agenda tijd vrij te maken en zette de mannen ‘in uniform’ op de foto, waarvoor ook veel dank. 

De middag werd afgesloten in de kantine met koffie en vlaai, waarna de blik vooruit gericht werd naar de werkzaamheden voor de komende week. Wil je ons daarbij in zo’n heerlijke jas helpen? De koffie staat iedere doordeweekse ochtend bij Juliana om 10.00 uur voor je klaar.