Al weer enkele weken zijn de herenselectie-elftallen van Juliana Mill onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Dennis Meijer in training als voorbereiding op het nieuwe seizoen 2024-2025. Natuurlijk met de bedoeling om een betere start te maken dan in het vorige seizoen, waarin pas in een nacompetitie een plaats in de 4e klasse werd veilig gesteld.

Ook organisatorisch zijn weer de nodige stappen gemaakt. Dat ziet er bijna allemaal goed uit. Er is echter één probleem: het is bijzonder lastig gebleken om een geschikte opvolger te vinden voor Chris Jacobs, jarenlang de zeer betrouwbare grensrechter van het 1e. Chris gaat met “voetbalpensioen”. 

Daarom wordt er via deze weg een oproep gedaan aan eenieder die als assistent-scheidsrechter ondersteuning wil verlenen bij de wedstrijden van het 1e elftal. Eventueel kan dit via een rouleersysteem met twee of drie personen. Diegene die in deze voorname en verantwoordelijke taak een leuke uitdaging ziet, wordt vriendelijk verzocht contact op te nemen met Hans Weren, Hoofd Senioren van Juliana Mill via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-20628587.