Foto: William Productions

De voorbereiding van de handbaldames van MHV'81 is afgerond en het team is klaar voor een nieuw en uitdagend seizoen in de Super Handball League Women, beter bekend als de eredivisie. De dames hebben keihard gewerkt om scherp aan de start te verschijnen en staan te popelen om weer te knallen op het hoogste niveau.

Ze kijken ernaar uit om hun handbaltalent te laten zien in sporthal De Looierij, hopelijk weer voor volle tribunes. Met de steun van het thuispubliek willen ze er een onvergetelijk seizoen van maken! 

Zaterdag 14 september om 19:30 uur staat de eerste thuiswedstrijd op het programma, waarin de dames het opnemen tegen Volendam. Iedereen is van harte welkom om ze aan te moedigen!

Zet ook alvast de datum van 28 september in de agenda. Dan spelen de dames om 19.00u thuis. Daarna volgt de jaarlijkse presentatie van alle teams aan het publiek. Vanzelfsprekend wordt deze avond afgesloten in Patrick’s Bar. 

De entreeprijs per wedstrijd is €5,00 (ouder dan 16 jaar / leden, vrijwilligers en sponsors gratis), een seizoenkaart kost €20,00. Je kunt ook lid worden van de ‘Vrienden van ‘81’. Voor €81 steun je MHV’81 en in het bijzonder onze jeugdafdeling. Je ontvangt daarvoor een seizoenkaart. De eerste 20 aanmeldingen ontvangen daarnaast de enige echte MHV-sjaal! Aanmelden kan via onze website www.mhv81.nl of voorafgaand aan de wedstrijd. Op de website vindt u ook altijd het actuele wedstrijdprogramma.