Na de wonderbaarlijke ontsnapping aan degradatie vorig seizoen, is Juliana begonnen aan het nieuwe seizoen. Het mocht zondagmiddag 22 september meteen op bezoek bij Hapse Boys, dat op zijn beurt vorig seizoen uit de 3e klasse is gedegradeerd. Juliana kon dus meteen de borst nat maken.

In de eerste helft was het Juliana wat het voortouw nam en ook wat meer afdwong dan Hapse Boys. Na een paar afwachtende minuten nam Juliana meer en meer de overhand, dit resulteerde al binnen 10 minuten tot een strafschop nadat Andy Veld binnen de beruchte lijnen ten val werd gebracht. Helaas voor Juliana werd deze te zacht ingeschoten en kon de doelman keren. Juliana bleef de betere kansen houden, maar met name Luc van Tienen was ongelukkig in de afwerking. Mede door het harde en hobbelige veld was het soms lastig de bal onder controle te houden. Ook Haps had wel een paar kansjes maar kwam ook niet verder dan een bal op de lat.

Ook in het begin van de tweede helft hield Juliana Hapse Boys van zich af. Haps startte weliswaar iets feller, maar Juliana hield betrekkelijk eenvoudig stand. Sterker nog Juliana bleef de betere kansen houden en kwam in de 66e minuut op een verdiende 0-1 voorsprong. Een aanval werd over links het strafschopgebied ingebracht, zowel Luc van Tienen als Bas Kremers konden niet afdrukken. Laatstgenoemde speelde de bal terug op Andy Veld die aannam en vervolgens van een dikke 25 meter de bal diagonaal over de keeper in de verre kruising krulde. Hierna nam Hapse Boys iets meer risico en zorgde ook voor hachelijke momenten voor het Juliana doel, maar paal en lat zorgden ervoor dat Juliana de voorsprong hield. Zo'n 10 minuten voor tijd kreeg Juliana een domper te verwerken toen Tom Heerbaart zijn 2e gele kaart van de wedstrijd kreeg en kon gaan douchen. Juliana bleef echter knokken en gevaarlijk in de counter. In de 88e minuut was het Luc van Tienen die op zijn eigen bekende wijze zelfs de 0-2 wist te maken, met een man in de rug nam hij aan om vervolgens in de draai te scoren. Hapse Boys bleef hierna aandringen en mocht na 7 minuten blessuretijd nog een vrije trap nemen aan de zijlijn. Deze werd nog voorgeslingerd en doorgekopt waarna bij de 2e paal Job Kemperman deze via de grond in kon koppen. Verder dan deze 1-2 kwam Haps niet, Juliana mocht nog aftrappen, maar meteen daarna besloot ook de scheidsrechter dat het genoeg was.

Hapse Boys - Juliana Mill: 1-2 (rust: 0-0)
scheidsrechter: Teun van Breda (Oss)
Toeschouwers: 220
Doelpunten:
66' 0-1: Andy Veld
88' 0-2: Luuk van Tienen
97' 1-2: Job Kemperman