Op zondag 22 september 2024 heeft Juliana Vrouwen 1 de eerste competitiewedstrijd in de 3e klasse op overtuigende wijze gewonnen. Op een zonovergoten Juliana Sportpark werd Groesbeekse Boys Vrouwen 1 uit Groesbeek met 1-0 verslagen.

De eerste helft tussen beide promovendi ging gelijk op. Beide teams lieten goed voetbal zien, maar tot echt grote kansen kwamen zij niet. Groesbeek liet enkele keren van afstand een schot los richting het Millse doel, welke schoten goed gepareerd werden door keepster Merle Kerkhof. Aan de andere kant was het Renske van Tienen die een voorzet van Sem Hermens niet goed richting doel kreeg. 

Na rust kreeg Juliana zoals wel vaker conditioneel de bovenhand. Verdedigend stond het team als een huis, voorin ontbrak het echter aan de nodige stootkracht waardoor het Groesbeekse doel moeilijk gevonden werd. 

Uiteindelijk was het in de 74e minuut Cindy Strijbosch die de winnende treffer wist binnen te tikken. Nadien kwam Juliana niet meer in de problemen, maar werd het nog wel bijna verrast door een afstandsschot vanaf 40 meter dat op de bovenkant van de lat belandde. 

Zondag 29 september 2024 speelt Juliana Vrouwen 1 om 10.00 uur in Nijmegen tegen Quick 1888 Vrouwen 1. We zien jullie ook daar weer graag langs de lijn om ons aan te moedigen!