Na de goede competitiestart tegen Hapse Boys moest Juliana zondag 29 september thuis aantreden tegen MSH Maasduinen. Beide ploegen streden vorig jaar tegen degradatie wat ze beiden ternauwernood wisten af te wenden. Dit jaar gaan beide ploegen voor hernieuwde kansen.

Juliana begin goed aan de wedstrijd en wist al binnen 5 minuten een eerste goede kans te creëren toen men oog in oog kwam te staan met de doelman, aan Maasduinse kant kon door goed keeperswerk worden voorkomen dat er al een doelpunt viel. Ook daarna bleef Juliana dreigender en kreeg het betere mogelijkheden dan MSH Maasduinen. Juliana bleef echter stuiten op een uitstekend keepende doelman. Maasduinen leunde iets meer achterover en kon op zijn beurt een paar keer gevaarlijk worden uit standaard situaties maar kwam ook niet tot scoren.

In de tweede helft kwam Maasduinen iets scherper uit de kleedkamer dan Juliana en wist zowaar Juliana wat meer terug te dringen op eigen helft. Meer dan enkele mogelijkheden leverde dit echter niet op en na tien minuten kwam Juliana weer terug in de wedstrijd en was het spel meer in evenwicht. Beide ploegen trachtten gevaar te stichten door wat meer de lange bal te hanteren. Dit leverde Juliana wat meer mogelijkheden op dan Maasduinen, maar mede door goed keeperswerk kwam het niet tot scoren. In blessure tijd had het ook noge de andere kant op kunnen vallen toen Maasduinen op zo’n 18 meter van het doel een vrije trap te nemen kreeg. Deze werd goed ingeschoten maar Jasper Bergmans kon deze keren. De rebound werd vervolgens vanuit buitenspelpositie op de paal geschoten. Beide ploegen kwamen dus niet tot scoren waardoor de wedstrijd met een 0-0 eindstand werd afgesloten.

Juliana Mill - MSH Maasduinen: 0-0
Scheidsrechter: van Uden (Vorstenbosch)