Dit weekend (4, 5 en 6 oktober 2024) organiseert Scouting Mill alweer de 60e editie van het sportweekend. Scouts, RSA-leden en Roverscouts van Scoutinggroepen uit verschillende dorpen uit de omgeving komen naar Mill om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en natuurlijk om gezamenlijk deel te nemen aan een van de vele sporten.

Het terrein rondom blokhut “De Brugse Berg” zal bezaaid zijn met tenten met als middelpunt een groot kampvuur. Zaterdagmiddag zal in het teken staan van de verschillende sporten die beoefend gaan worden. Op zaterdagavond staat de speurtocht op het programma met verschillende spectaculaire wateroversteken. Zondag tussen 12.00 - 14.00 uur, na het eindspel en de bekendmaking van de winnaars, wordt het sportweekend weer afgesloten.  

Scouting staat voor uitdaging en zelfstandigheid! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee kinderen en jongeren worden uitgedaagd om zich persoonlijk te ontwikkelen.

Dus wil jij of jouw kind graag wekelijks aansluiten bij diverse toffe en uitdagende outdoor activiteiten, kijk op www.scoutingmill.nl. Ook is het mogelijk om 3 proeflessen te volgen en uit te vinden of er een echte scout in jou of jouw kind schuilt.