Op de eerste zondag van oktober onder een stralend herfstzonnetje moest Juliana aantreden tegen SV United uit Wanssum/Meerlo. Voor Juliana een grote onbekende.

Juliana begon sterker aan de wedstrijd, met meer balbezit en dadendrang naar voren. Voorin kon Juliana echter niet voldoende stootkracht ontwikkelen om gevaarlijk te worden. De bal werd te gemakkelijk prijs gegeven waardoor United eenvoudig overeind kon blijven. Gaandeweg de eerste helft kwam ook United steeds beter in de wedstrijd en zij kregen nog de beste kans op een doelpunt. Vlak voor de rust werd een voorzet vanaf links voorbij de 2e paal in het zijnet geschoten.

De tweede helft gaf een zelfde spelbeeld, twee ploegen die elkaar in evenwicht hielden, over en weer wel wat mogelijkheden kregen maar beide kwamen niet tot grote kansen. Het breekpunt in de wedstrijd kwam na ruim een kwartier spelen in de 2e helft. Een aanval van Juliana werd afgeslagen en er werd een diepe bal gegeven op links. De Juliana defensie stond verkeerd waardoor Kevin Bussenmaker een sliding in moest zetten om het gevaar te keren maar net te laat kwam. De scheidsrechter beoordeelde dit als een doorgebroken speler waardoor Juliana met 10 man verder moest. Voor United was dit het sein om meer aanvallend te gaan spelen. De enige goede aanval daarna leverde meteen een doelpunt op. Op links werd de achterlijn gehaald, en kwam er een strakke voorzet op de 5 meter, daar was het een koud kunstje voor Cas Lensen om af te werken. In de laatste 10 minuten kwam Juliana nog wel met een slotoffensiefje, maar verdere doelpunten leverde dit niet op.

SV United - Juliana Mill: 1-0 (rust: 0-0)
Scheidsrechter: S. Huizinga
Toeschouwers: 150
Doelpunten:
69' 1-0: Cas Lensen