Voetbalvereniging Juliana is trots op haar vrouwenafdeling. Ook dit seizoen zijn er 2 teams actief in de competitie en hopelijk net zo succesvol en enthousiast als de laatste jaren. Een vijftal bedrijven vonden dat het tijd werd om de dames te voorzien van trainingspakken en het resultaat ziet u op de foto, van de voor- en achterzijde.

Piko Style, Kasteel Tongelaar, Cuppen Installatiebedrijf, Buts Meulepas en Brasserie D’n Buurman hebben de handen ineen geslagen en er samen voor gezorgd dat onze vrouwen met hun nieuwe trainingspakken er tiptop bij lopen.

Bij Piko Style in de Kerkstraat kun je terecht voor kleding, woonaccessoires, schoenen, sieraden etc. Op Kasteel Tongelaar kun je terecht voor feesten, vergaderingen, diner, concerten en overnachtingen. Installatiebedrijf Cuppen is gespecialiseerd in de installatie, vervanging en reparatie van alle voorzieningen rond gas, water, CV, sanitair en zinkwerk. Buts Meulepas is het adres voor levering, onderhoud en het aanpassen van landbouw, tuin en industriële machines. En Brasserie D’n Buurman is een sfeervolle brasserie aan de Stationsstraat in Mill. De gevarieerde menukaart biedt voor ieder wat wils!

Juliana dankt deze sponsoren van harte voor hun bijdrage en hoopt ze nog vaak te mogen begroeten langs de lijn bij beide damesteams.