De seniorenafdeling van Juliana heeft dit seizoen een uitbreiding en verjongingskuur ondergaan. Vrijwel een geheel jeugdteam heeft vol energie en enthousiasme de overstap gemaakt naar de senioren en vormt sinds kort Juliana 3.

Dat was natuurlijk de ideale gelegenheid om fris en fruitig met nieuwe tenues het voetbalseizoen te starten en het resultaat mag er zijn!

Fick Timmerwerken en Berends Bloemsierkunst hebben het mogelijk gemaakt dat de mannen van Juliana 3 voorzien zijn van mooie blauwwitte tenues.

Wanneer u gaat verbouwen of een renovatie wil realiseren, dan staat Fick Timmerwerken met een professioneel team voor u klaar met vakmensen op het vlak van timmerwerken, metselwerk, onderhoud, interieurbouw, tegelwerk, etc.: alles onder één dak.

Voor dagelijks verse kwaliteitsbloemen en creativiteit en deskundigheid op het vlak van bloemen en planten bent u bij Berends Bloemsierkunst aan het juiste adres.

Juliana dankt beide sponsoren van harte voor hun bijdrage en hoopt ze regelmatig te mogen begroeten langs de lijn bij dit energieke team.