Vrijdagavond 4 oktober was het weer zover: de jaarlijkse sponsoravond bij Juliana, speciaal voor onze gewaardeerde sponsoren. Nadat bij de vorige edities Bas Nijhuis, Sierd de Vos, Wim Kieft en Herman Brusselmans te gast waren, was het dit maal ex-profvoetballer en tegenwoordig Vitesse-scout, maar bovenal voetbalanalist Theo Janssen die de “hoofdact” was.

Samen met “aangever” Eddy van der Ley werd het publiek in de eerste helft, maar zeker in de tweede helft getrakteerd op bijzondere ontboezemingen (zelf wel eens dronken op het veld staan), scherpe waarnemingen (gedrag van Louis van Gaal/Aad de Mos/Kenneth Perez) en bovenal veel humorvolle verhalen. Ook  in de interactie met het publiek wist Theo de lachers continu op zijn hand te hebben, zeker met zijn één tweetjes met naamgenoot Theo (Slaats).

Al met al een geweldig leuke avond in de druk bezochte Juliana-kantine. Op deze plaats nogmaals dank aan alle sponsoren van Juliana voor hun onmisbare steun! En de sponsorcommissie is inmiddels al gestart met de voorbereidingen voor de volgende editie, volgens de huidige planning gaat deze in najaar 2025 plaatsvinden.