Na het gelijkspel tegen Maasduinen en de nipte nederlaag tegen SV United ontving Juliana zondag 13 oktober het Wanroyse Constantia. Een overwinning betekende blijven meedoen in de bovenste regionen. In de andere gevallen was het terugvallen naar de middenmoot.

Constantia leek vooral naar Mill te zijn gekomen om geen doelpunten tegen te krijgen, vrijwel vanaf het beginsignaal zakte de ploeg ver in, tot vlak voor de eigen zestien. Lange tijd had Juliana dan ook een probleem om hier een gaatje in te vinden en gevaar te stichten voor het doel van Constantia. Constantia probeerde in de omschakeling iets te bewerkstelligen maar leed vaak al balverlies voor het gevaarlijk kon worden. Toen het er op leek dat de rust met een 0-0 stand zou aanbreken kam dan toch het doelpunt. Vanaf de middenlijn werd de bal met een boogbal net over de Constantie defensie gedeponeerd waar Luc van Tienen het beste op anticipeerde. Hij tilde op zijn beurt de bal over de uitlopende doelman om vervolgens voor de zekerheid de bal met de borst binnen te lopen.

In de tweede helft nam Juliana meteen het heft in handen en nam het initiatief op zoek naar een tweede doelpunt. In het eerste kwartier kreeg Juliana ook 2 opgelegde kansen, maar in de rust ingevallen doelman Willem Reijnen kon met evenzoveel knappe reddingen voorkomen dat Juliana de score uit kon breiden. Een kwartier en enkele wissels verder ging Consatntia wat opportunisteser voetballen. Juliana had hier moeite mee en zowaar kon Constantia er een offensief uit persen en zorgde ook voor wat hachelijker momenten. Doelman Jasper Bergmans was echter op zijn post en toen hij toch een keer geklopt leek te worden kon Jarne Schap de bal van de lijn halen. Een kleine 10 minuten voor tijd wist Juliana echter de wedstrijd te beslissen. Luc van Tienen brak door en werd binnen de zestien aan de arm onderuit getrokken. Hij nam zelf de toegekende pingel en schoot Juliana in veilige haven. Constantie drong daarna nog wel aan maar kon geen potten meer breken. Juliana handhaaft zich door dit resultaat in de top van de 4e klasse.

Juliana Mill - Constantia: 2-0 (rust: 1-0)
Scheidsrechter: Hans van den Wildenberg (Den Bosch)
Toeschouwers: 160
Doelpunten:
44′ 1-0: Luc van Tienen
82′ 2-0: Luc van Tienen (pen)