De promotie naar de eredivisie van het eerste team van MHV was een goede reden om de dames in het nieuw te steken. Na vele jaren gespeeld te hebben in het vertrouwde groene shirt, werd er door Festa Smets een fris nieuw ontwerp gemaakt: groen/zwart voor de thuiswedstrijden en paars/zwart voor de uitwedstrijden.

Vanzelfsprekend staat het logo van hoofdsponsor Albert Heijn van de Ven prominent op de voorkant. Ook de logo’s van vertrouwende sponsors Fitland Mill en Zwedak zijn op het nieuwe shirt te vinden. Daarnaast was er ook nog plek voor een paar nieuwe, enthousiaste sponsors, de meeste met een sterke lokale of regionale binding. 

Klomp Advies uit Mill biedt antwoord op al uw vragen met betrekking tot verzekeringen, hypotheken, pensioenen en bankzaken. Klok Groep uit Nijmegen is een familiebedrijf actief als ontwikkelaar en bouwer van vastgoed. Talent4Taxi biedt HR diensten aan in de vervoersbranche. Tot slot vinden we op het broekje nog het logo van Job Makelaar uit Mill. Zij bemiddelt mensen die op zoek zijn naar een nieuwe. 

MHV’81 is blij met en trots op de nieuwe shirts en de sponsors die zich aan dames 1 verbonden hebben. De eerste punten zijn inmiddels binnengehaald door dames 1, spelend in het nieuwe shirt.