De vrouwen van Juliana zitten nooit even stil. Vorig seizoen nieuwe tenues en voetbaltassen. Recent nog allemaal gehesen in nieuwe trainingspakken en als slagroom op de taart: windjacks voor alle vrouwen van Juliana!

Restaria Zaal ’t Heike en Campista Hollanda hebben het mogelijk gemaakt dat alle selectieleden voorzien zijn van prachtige windjacks!

Restaria Zaal ’t Heike is met Glenn Janssen aan het roer sinds april jl. voortvarend van start gegaan met het café, cafetaria en zaal. Een plek om gezellig samen te komen, een hapje te eten, friet snacks en menu’s af te halen in het cafetaria en ook uitstekend geschikt voor alle feesten en partijen in café of ruime zaal.

Campista Hollanda: ben je op zoek naar een prachtige plek waar gastvrijheid, gezelligheid, ontspanning en natuur erg belangrijk zijn, dan ben je in Ojos-Archena (Spanje) bij de familie Haan aan het juiste adres voor Bed and Breakfast en Camperplaatsen.

Met deze windjacks erbij zijn de Juliana-vrouwen op kledinggebied nu optimaal en volledig gefaciliteerd, maar met deze initiatiefrijke groep weet je maar nooit wat ze nog meer van plan zijn…

Juliana dankt beide sponsoren van harte voor hun bijdrage en hoopt ze regelmatig te mogen begroeten langs de lijn bij beide damesteams.